HAARGROEI STIMULATIE - STEMCELL THERAPIE
Stemcell Therapie is dé nieuwste methodiek om uw haargroei te stimuleren en uw eigen haren weer terug te laten groeien. De behandeling activeert de stamcellen en laat geleidelijk uw hoofd- en/of wenkbrauwhaar terug groeien. Speciaal voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en/of haaruitval. 

In een niet invasieve behandeling worden door middel van een speciale naald, groeifactoren in contact gebracht met de haarschachten. Deze groeifactoren zetten uw eigen stamcellen aan tot het produceren van uw eigen haar. Voor een optimaal resultaat zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. 

Thuis gebruik je een speciaal groeiserum. Deze serums zijn ontwikkeld vanuit natuurlijke kruidenextracten. 

CONSULT
Wij adviseren je om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden. Verdere informatie over nazorg en eventuele risico's komen ook aan bod. 

DE BEHANDELING
Voordat we met de behandeling gaan beginnen, volgt er eerst een intakegesprek. In dit gesprek zal je nogmaals worden geïnformeerd over de behandeling, de nazorg en eventuele risico’s. Vervolgens wordt er gevraagd om een gezondheidsverklaring in te vullen. Daarna kan je plaatsnemen op de behandelstoel en zorgen wij dat jij je comfortabel voelt.

Eerst wordt er een huidscan gemaakt om de staat van de huid te beoordelen. De huidscan is inbegrepen in de prijs. 

Vervolgens wordt het gewenste gebied behandeld. Dit kan de wenkbrauwzone of een plek op de hoofdhuid zijn. 

NAZORG
Voor een optimaal eindresultaat is nazorg erg belangrijk. De eerste twee dagen na de behandeling mag het gebied wat behandeld is niet nat worden. Na deze twee dagen moet je ook het groeiserum gaan gebruiken. 

Vermijd het volgende voor een week lang na de behandeling; blootstelling aan overmatig water, zout water, chloorwater, hete douche, overmatig zweten, stoombad, sauna, zonlicht, zonnebank en alcoholhoudende producten. Draag ook geen helm of een ander hoofddeksel. 

GGD VERGUNNING
Een GGD vergunning voor permanente make-up en andere behandelingen met naalden is vereist. Onze salon is na inspectie gekeurd door de GGD. Deze GGD vergunning geeft aan dat onze salon werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid). Onze vergunning kunt u controleren op de officiële website van het LCHV.

Contact

Steenstraat 45
6828 CC Arnhem
info@dayenne-styling.nl
Tel: 026 4431119

© Copyright 2021, Hair Therapy. Grafisch ontwerp door Timon K

Ben je geïnteresseerd in een natuurlijke behandeling van uw haar met hoogwaardige en zuivere producten, natuurlijke haarkleuring en/of biologische make-up? Bezoek dan onze andere website: www.dayenne-styling.nl