CONSULT
Voor de eerste knip-, kleur- of föhnbehandeling krijg je een persoonlijk consult. Daarbij houden Dayenne en haar team rekening met wie je bent, wat je doet én wat je wensen zijn. Zo creëren wij een look die bij jou past. Na de behandeling geven wij advies hoe je ervoor kunt zorgen dat je nieuwe look iedere dag perfect zit! De producten waarmee wij jouw haar behandelen zijn o.a. biologisch, plantaardig, duurzaam, vegan en cruelty-free. 

COLOUR 
Wij werken met de natuurlijke en biologische kleuring van Previa Natural Haircare. Deze kleuring bevat de nieuwste formule die verrijkt is met ingrediënten van plantaardige oorsprong, gecertificeerde etherische oliën en actieve botanische bestanddelen.

De ingrediënten zorgen voor een revitaliserende en anti-oxiderende werking voor gezond haar en een langdurige kleur. De oliën en nootextracten hydrateren het haar op natuurlijke wijze en beschermen de huid tijdens het proces.

DETOX TREATMENT 
Zuiveren is het antwoord op aandoeningen van de hoofdhuid zoals overgevoeligheid, talgproductie, schilferen of roos. De Detox Purifying behandeling zuivert en heeft een ontgiftende werking. Deze behandeling is ideaal voor het normaliseren van de talgproductie, het schoonmaken van het haar en de huid en het verzachten van huidirritaties.

Contact

Steenstraat 45
6828 CC Arnhem
info@dayenne-styling.nl
Tel: 026 4431119

© Copyright 2021, Hair Therapy. Grafisch ontwerp door Timon K

Ben je geïnteresseerd in een natuurlijke behandeling van uw haar met hoogwaardige en zuivere producten, natuurlijke haarkleuring en/of biologische make-up? Bezoek dan onze andere website: www.dayenne-styling.nl