MESOTHERAPIE

Ga op een natuurlijke manier de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid.

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté. Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Met kleine prikjes brengen we verzorgende stoffen in de middelste huidlaag in. Het vult lijntjes en rimpels op en geeft direct een verbluffend resultaat. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties.

Voordelen: 

  • Gebruik van lichaamseigen stoffen;

  • Snel zichtbaar resultaat;

  • Minimale pijnsensatie;

  • Geen bijwerkingen.

Wanneer en hoe vaak toepassen
De behandeling is geschikt vanaf 28 jaar. Een doffe, grauwe huid zal opfrissen en rimpeltjes kunnen worden aangepakt. De toepassing is afhankelijk van je huid en het probleem. Ben je jonger dan 30? Dan is één behandeling meestal voldoende om jouw huid weer te laten stralen.

Ben je wat ouder dan is alleen een kuur geschikt. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met een frequentie van 1x per twee weken. Daarna kun je volstaan met een onderhoudsbehandeling van 1x per 6 weken. Je zet de huid weer terug in de tijd, maar het heeft wel onderhoud nodig om het resultaat zo te houden. 

De behandeling 
Door middel van kleine prikjes in de huid brengen we een unieke samenstelling van hoogwaardige stoffen in. Dit is een complex bestaande uit zuivere en effectieve ingrediënten die van nature in de huid voorkomen. Naast hyaluronzuur, collageen en elastine bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. Iedere huid is anders, daarom stellen we de samenstelling van deze vloeistof volledig af op de klant. Zo wordt jouw huid optimaal gevoed en zorgen we voor het beste resultaat.

Mesotherapie brengt het grote voordeel met zich mee dat stoffen direct in de huid worden ingebracht. De behandeling stimuleert de huid om zelf aan het werk te gaan. Zo verbetert de huid van binnenuit op de meest natuurlijke manier. Crèmes en lotions verzorgen de huid van buitenaf en kunnen een aanvulling vormen op de behandelingen.

Effecten van de behandeling

Naast het aanvullen van de lichaamseigen stoffen, zorgt mesotherapie ook voor stimulering van de stofwisseling en het op gang brengen van de bloedcirculatie. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de huidcellen, waardoor de huid weer gaat stralen.

Het verschil tussen microneedling en mesotherapie:

Bij microneedling wordt uitgegaan van het zelf opbouwend vermogen van de huid, je huid gaat zelf het collageen en elastine aanvullen. Het resultaat bouw je op met een kuur en werkt nog een aantal maanden na. Bij mesotherapie gaan we door middel van hyaluron ook de rimpeltjes en lijntjes opvullen met een stof van buitenaf: het hyaluronzuur. 

Vaak worden deze behandelingen ook gecombineerd zodat je een nog beter effect gaat krijgen. De behandeling is niet geheel pijnloos. Dit komt doordat je niet op de huid werkt maar in de huid gaat. De op gang gekomen bloedcirculatie zorgt ervoor dat de afvalstoffen eenvoudig worden afgevoerd.

 

 

 

Contact

Steenstraat 45
6828 CC Arnhem
info@dayenne-styling.nl
Tel: 026 4431119

© Copyright 2021, Hair Therapy. Grafisch ontwerp door Timon K

Ben je geïnteresseerd in een natuurlijke behandeling van uw haar met hoogwaardige en zuivere producten, natuurlijke haarkleuring en/of biologische make-up? Bezoek dan onze andere website: www.dayenne-styling.nl